28 July 2012

MIMPI BIAR SAMPAI KE BINTANG

 
Kalau lah saya boleh mendongak ke langit tanpa memikirkan masalah wang kan bagus. Hati tenang, senang,jiwa pun tak kacau. 

Duit meruapakan segalanya bagi kita. Tipula kalu ada yang cakap duit bukan segalanya. Orang yang cakap macam tu memang kena makan balik kata2 tu.. 
Lau 50thn sebelumnya masih boleh g kot diguna pakai 40% cam gtu. p Sekarang papepon kene ada duit. P medical check up pun kena duit. at least rm1 kat hospital kerajaan lau nak p check.. kan2!!! 

So, jangan berserah tanpa ada usaha. Cari keja, cari alternatif lain supaya diri dpat menampung keperluan sendiri dan orang2 yang dicintai dan terdekat dengan kita.

Jangan sesekali lupakan yang Di Atas sebab, kita kat bumi ni hanya dipinjamkan ja. entah esok lusa kita pergi sapa tau kan.
*senyum tuh satu sedekah.. jangan lupe senyum yerk..:)


27 July 2012

gatal tangan ngepost

Pagi yang indah ni,bagun saja dari tdo terus update belog baru neh..:).. semangat kan..
bak kata orang, pagi2 bangun mesti latih otak unutk bersedia menjalani hari dengan lebik baik..mat pagi semua..:) <!-- nuffnang

25 July 2012

prelaunchX Invitation

prelaunchX Invitation: You're invited to join prelaunchX jom bantu saya click kan link neh.. saya pon nak main forex jugak..:).. hehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja