09 September 2012

Kisah Klasik #1 : Bila Rindu

Bila hati mula nak ingat-ingat kisah lama,mulalah rasa rindu terbayang-bayang saat-saat bersama. Berkongsi pendapat, berkongsi minat, memang sangat indah.. huhu

Mesti korang pun sama kan. Lau saya rindu dengan saat-saat indah saya, saya vaksinkan(vaksin kunun) rindu saya dengan buka balik folder-folder lama yang menyimpan seribu satu kisah suka suki duka lara ne..bungaaaa sangat..emo sangat,hahaha..

Okeys-->serba serbi Kisah Klasik saya diceritakan dengan gambar di bawah.. huhu :'(.. sedih/rindu/..


Tahun 1
Gamelan Team

Meraikan Kejayaan Bersama Lecturers Tersayang
Wif our Puan Jamilah
Kami ke Santubong
Ramah Tamah Raya
Classmate yang gila-gila
Team Gamelan yang Sporting juga

I Wish My Mom Could Dance With Me LIKE UMMA GANGNAM STYLE!!


Sana sini Gangnam.. Xmo lagi dah berGangnam. P, saya ada cerita menarik tentang seorang mom yang sporting habis berGangnam dalam umah bersama anaknya..:)

Nak tengok tak?.. jum kelik video ne haa..



Beskan lau ada mom sporting gini.. hehe.. mom saya pemalu, so saya buat-buat imagine mak saya tengah menari dengan saya.. haha.. mesti cute kan.. :)..

oh ya nama makcik tu Mrs.Song.. ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja