15 September 2012

Kisah Klasik #2 : Cerita Kami ^__^

Teringat pula masa kecik-kecik dulu. Walaupun masa tu masih kecik g, p mom, sis, n dad selalu cerita kisah-kisah kami masa kecik.. 

Saja nak kongsi gamba lama nih.. hehe.. 
Me n Sissesz..:)
--> In Ipoh
 Masa ni tym raya, jiran jemput beraya so kami adik beradik pun p sambil kutip duit n makan kuih raya.. haha.. G kecik mana tak, tau kutip duit raya ja,da besar xda lagi dah.. ^__^

Perasan x? Dalam ramai-ramai kami, saya ngan dua orang sis ja perempuan yang lain semua laki. Anak mom n dad ne semua perempuan kecuali adik saya yang bongsu sekali,opkos lelaki!! satu-satunya!!..hehe

My sister n Little Brother (bru ting.1 p badan besau) Centre : Anak Buah yg pertama :)
-->Kuching,Sarawak
Sekarang kami dah berlima termasuk adik perempuan di bawah saya. So, sekarang ne kena terima statusnya sebagai anak tengah-->kurang kasih sayang!!.. :) statement melampau!!haha..neway,Lov u mom n dad..:)


Ehh.. Cili pun ada kembar??

haha. cam sakai ja saya ne tengok cili bercabang dua. p seriously, sebelum ne saya memang x pernah pun jumpa cili ada cabang/kembar.

Masa syok-syok ambil cili lam plastik nak buat sambal cicah aritu, terjumpa pula dengan cili ne. Nak tengok x macam mana rupa cili ne??.. 

taraa---->




Unik kan?.. saya x makan pun cili tu, masih elok g dsimpan lam peti ais.. ^__^..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja