21 September 2012

Shila Amzah dinobatkan JUARA Asia Wave 2012!

Shila Amzah JUARA..:).. Saya antara yang mengikuti perkembangan Asian Wave 2012 (sebab ada Shila Amzah hehe..) amat berbangga sekali apabila Shila Amzah dinobatkan sebagai Juara Asian Wave 2012.

Dalam final tersebut Shila berjaya menewaskan 5 finalis dari negara lain iaitu China, Korea Selatan, Singapura, Thailand dan India. Shila Amzah juga berjaya memukau juri dengan membawakan 3 lagu iaitu Gemilang (Jaclyn Victor), Grenade (Bruno Mars) dan sebuah lagu Mandarin.

Jum tengok sini---> 
Lagu pertama, 




Lagu kedua,




Lagu ketiga,




Tahniah Shila!!..:)

Dapat Hadiah Dari Segmen.:)..

Segmen ne segmen kedua terawal sepanjang saya mula berblog. Nak tau segmen apa? Okey, KELIK SINI . Sebenarnya segmen ne berakhir pada 29 September ne, tapi dah pun ditamatkan awal dari tarikh yang sebenar,..

Bangun ja pagi tadi cam suka ja hati ne kan, p buka blog terus then check kat cbox ada ne--->


 Dalam hati cam xcaya. Then, p check kat SINI. Waa.. gumbira rasa hati.. hihi.. P sebenarnya nak sangat dengan contact lens,haha.. Papepun, syukur juga sebab ne la hadiah pertama dari segmen yang saya dah join..Memang berbaloi..:)


 Thanks The Pure Heart Of The Empty Soul..^__^.. You R D BEST..

Bekalan Elektrik Terputus Lagi!!


Dalam minggu ni, dah dua kali bekalan elektrik terputus di kawasan ni. Ni bukan pertama kali sejak datang Sabah, dah berpuluh kali dah. Tapi hari ni lah yang paling lama, dari jam 9.30 sampai jam 6.15 petang tadi!!..SESB x buat keja kali ne kan?? huhu.

Laptop pun baru ja bernafas, hp tinggal nyawa ikan lagi. Nasib berbatry, lau x tak taula nak buat camna.

Bayangkan kalau pusat pentadbiran negara terputus bekalan elektrik selama hampir 9jam, apa akan jadi?.. !@%$&*()_)())..kan!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja