14 September 2012

Oh TIDAK!! BLACKOUT!!.. Grrrrrr..



huhu.. blackout la pulak!! Nak buat apa xda letrik nih?.. haduii!!.. depan gelap belakang gelap kiri kana punnngg gelap!! Harapkan dating ngan laptop ja. Lau laptop habis battery, uwaaaaa!!.. 

elek- elek ko battery keyh.:).. love u!!..

dah hujan lebat nih..lau ko habes nanti tdo awal la nih jawabnya.. ohhh no!! mata lum ngantuk kena paksa tdo gak.. habis da gelap kan. 

lau tempat korang xda letrik d umah/ blackout korang buat apa?..selain jawapan keluar jenjalan cari tempat yang ada letrik.. :p

Jum kongsi sama2..


Glitterati Dari Nuffnang.. ^__^

Xsangka Intan Payung Nuffnang sudi bagi status GLITTERATI. Thanks Nuffnang walaupun dalam blog saya ada tempek iklan lain --->Intan Payung Advertlets, tapi Nuffnang sudi juga bagi.:)..


 Sebenarnya, saya xsedar pun bila blog saya ada status Glitterati walaupun hari-hari check Nuffnang sebab nak selidik cara-cara nak dapat status Glitterati dan juga nak tahu pasal Innit yang blogger duk soh seh soh seh.. hehe.. (saya xtahu menahu pun pasal innit dan glitterati nih tau..huhu)

Malam tadi, dengan kesungguhan membaca itu dan ini, gali sana sini maklumat, baru saya tahu sikit-sikit pasal Glitterati n Innit. Mula-mula saya p kat Innit (kunun nak sign up) tapi bila dah nampak ada tertempek Nuffnang kat sebelah Innit jadi saya try2 sign in guna Password Nuffnang. Dapat!! ^__^


Then, saya p explore what's innit--->

Rupa-rupanya.. haha.. Saya baru tau yang saya ada dapat status Glitterati!.. (hadui!! ketinggalan zaman betuii!..haha)

Jadi jangan duk silang kaki lagi, jum join Nuffnang di SINI.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja