13 September 2012

Random GiveAway

Suri join GIVEAWAY lagi..
Kali ni dari belog cantik lagi cute ::SNOW PINK::

Klik banner untuk JOIN tau..:)



Jom join segmen ne ramai-ramai cos segmen ne akan terbatal lau kurang dari 300 penyertaan. Jom join (saya hiLightkan okeyh ^__^) cos hadiah nya besss gilerr--->

Hadiah
Samsung Galaxy S3 (top referral)
I Pad (top referral)
Owl Sing Bag (top referral)
Lomo Waves (10 winners)
Musache Necklace (10 winners)

Segmen tamat : 30 September 2012


Selamat Datang : Prince William dan Kate Middleton Jejak Malaysia

Putera William dan Kate Middleton ke Malaysia. 



Pasangan diraja ne tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur siang tadi jam 12.50. Mereka berdua menjadi wakil kepada nenda William, Ratu Elizabeth yang bakal menyambut Jubli Intan pemerintahannya yang ke-60 sebagai Ratu.

Apa yang besnya, pasangan diraja ne juga akan berada di Malaysia selama 4 hari dan bakal juga datang melawat SABAH untuk melihat pusat pemuliharaan hutan di Lembah Danum yang popular dengan orang utan pada keesokan harinya.. yess!!. ndak sabar sudah ne.. yuhuu!!..:)..

Sumber Gambar dan Info : Berita Harian & Murai 

Damai Hati - Tanjung Aru Beach ^_^ - Kami singgah makan di sini!!

Baru terhupdate ne haa entry yang disejukbekukan dari malam tadi.. lalala..


Mana suri pergi malam tadi???  Dia g jalan-jalan cari makan. :).. Kat mana??? Tanjung Aru 2nd Beach..:)

Seronok tau makan malam tepi pantai.. bunyi ombak sangat-sangat buat hati jadi tenteram. Makan pun lagi berselera. Hilang segala tension seharian.

Suri pergi makan kat Taman Selera Tg.Aru 2nd Beach. Gara-gara syok sangat makan gambar pun dah x duli dah nak ambik.. hehe.. yang ada resit je.. napa resit?? hehe.. ne nak gtau, makanan sini berpatutan, elok lau bawa sefamily makan kat sini.. ^_^.. Pilihan makanan pun boleh tahan juga..:)..

meh skodeng apa yang suri makan malam semalam :


Jum la datang sini, antara tempat yang famous juga di Sabah..^__^..
Pantai bersih dan sangat cantik lagi-lagi waktu petang,..:)

Segmen : "Hanif Idrus Segmen Menerjah"

Bersegmen lagi  ^__^..

Segmen tamat 30 September 2012--->masih ada masa lagi nak join.. cepat2!!..:)


Kelik banner lau nak join.. Maksehh.. :)

Rakan blogger dTag:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja