02 October 2012

FOLLOW DAN GIVE AWAY BERSAMA FATIN ZAINI

"saya patut dapatkan GA Misteri dari Fatin Zaini kerana  saya curious and serious sangat nak tahu sampaikan tulis entry ne pun terfikir-fikir apakah hadiah yang bakal diberikan.. ^__^..Auta! 
Saya join segmen sebenarnya ingin menambah kenalan, bertukar pendapat, mencari inspirasi untuk pedoman hidup supaya kelemahan dan kekhilafan diri dapat diperbaiki menjadi seorang yang lebih baik. Sebab itu saya patut dapatkan GA Misteri dari FZ kerana jika saya dapat GA Misteri ne, ia adalah tanda penghargaan kepada perubahan yang telah saya lakukan selama ni..:)"

Kelik Banner sayang untuk join yer..:)
 Rakan Tag :

SYARAT-SYARAT :-

1. Terbuka untuk Lelaki dan Perempuan.
(hadiah misteri disediakan untuk seorang lelaki dan seorang perempuan)
2. Anda mestilah FOLLOW blog fatinzaini.com ini terlebih dahulu.
3. Buka satu tajuk JOM SERTAI SEGMEN “FOLLOW DAN GIVE AWAY BERSAMA FATIN ZAINI”.
4. Buka entry anda tentang, “saya patut dapatkan GA Misteri dari Fatin Zaini kerana.......”
(tiada had patah perkataan)
5. Copy dan paste banner di atas berserta syarat-syarat ke dalam post entry anda.
6. Hantarkan link entry anda di ruangan comment segmen Fatin Zaini.
7. Tag kan segmen ini kepada 5 followers kegemaran anda.
8. Followers yang telah di tag blognya haruslah follow followers lain yang di tagged bersama sekiranya belum follow sesama mereka.
Sebagai contoh:
1) blog A
2) blog B
3) blog C
4) blog D
5) blog E

Tetapi setelah blog A telah ditagged namanya, maka pemilik blog A harus blogwalking blog B,C,D,E. Jika pemilik blog A belum menjadi follower blog B,C,D,E. Maka, WAJIB baginya untuk follow blog-blog tersebut. ^_^

Jom Blogwalking Sampai Pengsan

Segmen kali ne dari Disini Bermula..
seperti biasa : Kelik Banner yer sayang.. hehe


Follower Sekarang:


Siap!..

Tak Sabar Tunggu Slot Lestary : Mimpi Cinderella


Ada sesiapa tonton episod pertama last week tak?

Rugi lau tak tonton, sebab episod pertama pun da best tau.. hihi..
Drama bersiri yang ganti Buka Bidadari ne dibintangi oleh Eina Azman (anak buah Juliza Adlizan) patut pun muka n suara pun hampir sama..

Yang bestnya episod kali ne Eina Azman dalam cita ne disuruh make over oleh Lorna (Zarina AF).. 
Lau nak tau episod cita ne camna jom tunggu depan TV3 malam ne jam 9.. Alah, sikit2 ala2 cita dongeng Cinderella la juga.. Ada mama tiri, ada dua kakak tiri.. X boleh cita banyak, kena tonton sendiri okeyh baru tau best ke tak.. 

Nasib baik cita ne awal lau Adam Hawa da tak boleh nak kejar sebab start kul 10.. Mata x boleh tido lewat sangat..huhu.. ternguap2, tertunduk2 depan TV nanti..

Kenapa Dengan Nuffnang Ni Sebenarnya?

Hari ni 2 Oktober 2012, nuffnang buat semua nuffnanggers happy. Napa?
haa, yang ada account Nuffnang semua cuba log masuk account nuffnang masing2..
Check CPUV earning anda.. Ada sesuatu kan?



Samada sesuatu tu income atau sistem nuffnang buat hal lagi.. 
Sehari2 ne, ada beberapa blogger yang buat entry tentang earning mereka naik mendadak..

P cuba check sekali lagi earning di atas sebelah kanan?.. Beza kan?.. 

Tapi sebenarnya tetap curious dengan B.E tu. Apa yang terjadi sebenarnya ya?.. Nuffnang nuffnang.. macam2.. haishh!..

Segmen : Follow Sampai Pening

Segmen lagi di sini.. hihi.. 
Kelik Banner di sini untuk JOIN :D..



Jumlah Follower sekarang :

Okeyh, Beres!..
JOM JOIN SEKALI..:)

Contest Blog Siapa yang Kawaii Tu?

Okeyh.. hari ni nak join Contest Blog Siapa yang Kawaii tu?? pula.. 
Walaupun blog ne huduh, p nak join gak kasi meriah etue contest..

okeyh, kelik banner yer sayang..

Selesai da pun!..:)

Eh jap-jap-->
Tags
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja