02 October 2012

Contest Blog Siapa yang Kawaii Tu?

Okeyh.. hari ni nak join Contest Blog Siapa yang Kawaii tu?? pula.. 
Walaupun blog ne huduh, p nak join gak kasi meriah etue contest..

okeyh, kelik banner yer sayang..

Selesai da pun!..:)

Eh jap-jap-->
Tags

13 comments:

Jue Jaynee said...

hihihi cam best je tu...

Pelangi Senja said...

haha.. jumla join sama..:)

Maria Menado~ said...

gudluck senja *nak mghrib da ni* hehe.

BeLLa said...

gudluck

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

thanks syg sebab join, gud luck^^

cci said...

tq join.. ^_^

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

gud luck! ^^

AmirahSyafiqah ♥ said...

Singgah sini :) Jom singgah blog Mira ! Gudluck ye!

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Selamat Pagi :D

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Selamat Pagi :D

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

Aimi Syahirah said...

Salam. Wah cantiknya blog ni!=) Suka tengok.^^ Jom join segmen saya!^^ http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html

Afifah Hayati said...

Hai . datang dari segmen yang sama . jom la singgah ke blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu-by.html

mia yusof said...

singgah dari contest yang same :) btw good luck ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja