02 October 2012

Kenapa Dengan Nuffnang Ni Sebenarnya?

Hari ni 2 Oktober 2012, nuffnang buat semua nuffnanggers happy. Napa?
haa, yang ada account Nuffnang semua cuba log masuk account nuffnang masing2..
Check CPUV earning anda.. Ada sesuatu kan?



Samada sesuatu tu income atau sistem nuffnang buat hal lagi.. 
Sehari2 ne, ada beberapa blogger yang buat entry tentang earning mereka naik mendadak..

P cuba check sekali lagi earning di atas sebelah kanan?.. Beza kan?.. 

Tapi sebenarnya tetap curious dengan B.E tu. Apa yang terjadi sebenarnya ya?.. Nuffnang nuffnang.. macam2.. haishh!..

15 comments:

Shasha Yacob said...

kenapa ni ? nuffnang saya pun xmenaik mendadak.

Pelangi Senja said...

nuffnang saya naik mendadak.. tak tau la napa..
tgk tarikh M.E tu, tahun 2009 sedangkan blog ne baru ja nak masuk 3 bulan.. x sampai 3 tahun pun..

International Directory Blogspot said...

After visiting your blog, I invite you to join us in the "International Directory Blogspot".
"International Directory Blogspot" It's 159 Countries and 5519 Websites !
Missing yours join us
If you join us and follow our blog, you will have many more visitors.
It's very simple, you just have to follow our blog, enter your Country and your blog url in a comment, and you will be automatically integrate into the Country list.
We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world and to share different passions, fashion, paintings, art works, photos, poems.
So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
I think this community could also interest you.
We ask you to follow the blog "Directory" because it will give you twice as many possibilities of visits to your blog!
Thank you for your understanding.
Please follow our blog, it will be very appreciate.
I wish you a great day, with the hope that you will follow our blog "Directory".
After your approval to join us, you will receive your badge
We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
Regards
Chris
I follow your blog, I hope it will please you
To find out more about us, click on the link below:
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

Fauzi Blues said...

Ada error kat system Nuffnng rasanya...

Nadratul Syazwana said...

Nuffnang sy daripada puluh tetibe naik ratus pulak? :o hihi

Pelangi Senja said...

@ rasanya kot..
@ bnyaknya naik.. huhu.. lau betul tu nant boleh la cash out bous kan.. harap2 diorg bagi betui2.. haha

Nick Nashram said...

macam tak percaya je duit nuffnang jadi beratus2.
BE pulak berpuluh2 dapat.
system bug kot.
print screen je la buat kenangn..huhu

Pelangi Senja said...

da print screen n semadikan dalam entry je pun BE tu.. hehe..

muhammad asyraf said...

tulah..peliklah plak beramai-ramai naik income nuffnang.. huhuhu..

:)

zuhdi sanusi said...

a'ah la kan., npe eik.., klu btul bes gak nih..,

Pelangi Senja said...

'durian runtuh' tu asyraf..haha

Pelangi Senja said...

mungkin bonus sesat dari bajet 2013 baru-baru ne kot.. haha.. guro2 je..
tula lau betul,kan best..^__^

fifie said...

Alahai indahnya kalau dapat macam nie. Hehe. Cash out je terus.

Jue Jaynee said...

haha untungla kalu betul kan

Shasha Yacob said...

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/10/earning-nuffnang-mana.html pi kat sini dulu nak tanya pasal nuffnang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja