22 September 2012

Hati,Jangan Nakal Please..:(

This is so unbearabble!! Untuk kesekian kalinya hati ne seringkali berperasaan sebegini. Terlalu banyak perkara yang masih belum diselesaikan. Dan untuk pertama kalinya, blog usang ne menjadi mangsa. :'(..

Walaupun aku berusaha semampu yang boleh tapi, semua perkara masih lagi belum dapat dicapai. Perasaan jadi serabut kerana hal itu, itu, itu, itu, dan itu....:'(

Terlalu banyak melepaskan peluang hanya untuk sesuatu yang menyakitkan hati. At last, sekarang terpaksa pendam perasaan. 

Kalaulah dulu aku boleh bertahan, tidak terlalu lemah dan emosi tentu sekarang aku bahagia menanti saat-saat menggenggam sebuah kejayaan! Pasti! Tapi sekarang perasaan ni datang balik,perasaan yang betul2 buat aku sakit'

Hati, please be nice to me. I cant back to that time eventhough i really regret what ive done before. Im trying so hard to get out all of those @#$%^ thing. Still, they keep chasing me again n again!

 Sorry dear blog, im promise this is the last im telling u my stupid feeling..:(..


Ermm.. Saya Kehilangan Jejak..

Setiap kali berblog, perkara pertama yang dibuat adalah check Cbox.. Sebab kat situ medium paling mudah kita nak balas kunjungan blogger lain ataupun nak blogwalking.

Excited tau, nak balas kunjungan dan tinggal jejak pada blog-blog lain juga. Share something, find another new friends, bertukar pendapat, bertegur sapa dan banyak lagi sebenarnya. 

Tapi, ada juga yang letak Link sesat kat cbox. Kita tau Link sesat tu boleh dapat untung, boleh tambah tabung sendirian berhad anda, tapi jangan la buat kita macam ne. Kalau sekali dua tu, saya boleh terima tapi kalu dah berkali-kali dengan nama yang sama tapi masih juga link ads,tolong sangat-sangat hentikan.

Bukan saya xnak tolong tambah, tapi promote la dengan cara yang betul. Kalau nak letak d cbox pun gtau la,buat apa nak risau orang xnak klik k nak klik. Saya jamin mesti ada orang klik,okeyh. ^__^

Sebenarnya banyak medium lain yang kita boleh guna untuk promote link contoh yang terbaik ----> FACEBOOK.. [pengalaman sendiri-memang berkesan]. 

Minta maaf lau ada terlebih tingkah dan perkataan, saya juga baru belajar x berniat pun nak menyinggung mana-mana pihak.

Selamat  berhari Sabtu.:)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja