29 September 2012

Nuffnang? Kenak Camya?

Lamak da ku sik klaka Melayu Sarawak since menumpang di Negeri di Bawah Bayu tuk. Nektuk ctok siya sinun dengar sidak klaka BAH, Bule Ba Kalo Ko,.. Serious! Aku Rindu ngan tempat asal ku.
So, 1st time klaka Melayu Sarawak untuk entry tuk release kit asa. Walaupun cukup sekadar bermadah lam ati, p ku puas!.. 

Rindok ati ngan geng semua eh?? pa ka kes ku melalut tuk??--> lalala-->Padahal nak ngerco pasal NUFFNANG luk.. Nuffnang sistem down aih??.. Sik cayak?

Dah ku berbait ngan Nuffnang sikda pasang kayu tiga agik ngan iklan-iklan lain p tub tub ----> ooooohhhh!!


Cam ni la nak dapat buff earning secepat mungkin tu ka?.. aishhh!!..Aku sik sabar nak cash out weii.. Desperate sekali jak bunyi ya..(boh anok mekk---->rindu indah ku ngan word ya) haha!

Nuffnang sayang, ku mok Buffering Earning Aihhh!.. Give Me Please!!.. mmmuahhh (euuw,kenja ko ya May!wahaha)

phewwww!! puas ati pat klaka melayu Sarawak walaupun hanya bermediumkan entry dalam blog tuk..



GIVEAWAY ME & MY FAMILY

GA yang seterusnya : 
Kelik Banner yerr..


Selesai..:)

Saya nak topup dari Izwan

Boring2 gini kan.. Daripada xda nak buat apa, so nak JOIN and support segmen dari Izwan pula...:)

Kelik Banner untuk join.. 

Beres!..hehe..

Aduhai Internet : X boleh DRIFT la camni!! (br0adband-wifi)


Siput! Kura-Kura!
Itula kapasiti kelajuan internet dalam umah ne.

Bahana Celcom - Rasa macam nak rendam ja sim berukband tu!
---> gara-gara ligat sangat berTenet, x boleh line slow sikit terus gatal tangan nak tambah. Balik balik check updated Bill - akaun masih ciput. So, dengan senang hatinya bila slow sikit, tambah slow sikit, tambah. 

Sehinggalah Bill dah cecah RM400++ plus dengan bar sekaligus!.. Melampau kan!.. Update Bill punya lambat, line tak laju mana pun (padahal Celcom Coverage di sini TIP TOP). Bila dah tambah vol, sekejap je pun, terus ada mesej baru yang suru tamba vol sebab penggunaan internet da sampai had. Uikk, baru 2 3 page ja yang dibuka!

Tamak betul.. 

So, disebabkan ketamakan line berukband yang satu itu tersangat melampau, sekarang sedang guna Wifi dari Maxis.. Harap-harap lepas ne, xda masalah lagi..







Segmen : Cabaran 200 LIKES

Di hari Sabtu yang besh ne, nak join pula GA dari belog susuibu-terbaik..:)

Segmen ne agak unik p syarat nak join simple sangat lau tak caya Kelik Banner tu untuk ke link GA ne..^__^



Pemenang akan diumumkan setelah Fan Page tuan punya segmen ---> (Kak Yati) mencecah 200!..:)
Hadiah pula ---> Bukan 1 tapi 2 dan tidak kurang dari RM60..

Selesai..:)

Penangan Segmen : Adushh! Lebam Suda =_='

Aku Lebam da ne.. uwaa..

*abaikan jari kontot
*abaikan muka huduh
*tu tengok bawah mata tu.. haha!kehitaman! kelegaman!<---bahasa planet mana tu agaknya.. -_-'
 
Segmen etue dasyat.. Lau nak tau segmen apa Kelik SINI.

Lau belum Join, Join sekarang..Sebab Segmen ne sentiasa diupdate dari semasa ke semasa.. 
Senarai peserta 336!!
waahh memang cukup melebamkan!.. haha.

tu jela nak gtau.. My mata LEBAM.. uwaaa... okeyh, nak blogwalking dulu..:).. tadaa...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja