24 January 2013

BIG GIVE AWAY ME & MY FAMILY

First GA untuk 2013 ne adalah :



Join sama jum.. tarikh tutup : 24.3.2013..

Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu

First segmen in 2013.. ^_^..

:)

jom join ramai-ramai. .

19 January 2013

Jozan Juara Maharaja Lawak Mega

Yeay Jozan menang!!. . walaupun persembahan malam ni bukanla yang terbaik dari mereka. . tapi kehadiran johan bersama zizan memang menggamatkan pentas MLM. .

Jambu tempat ke 2 pun besz gak. . even better than jozan,p maybe undian x cukup untuk menyaingi kbanjiran peminat jozan kot. . hihi. .

ke 3 shiro, pun bes gak apa yg diorg buat mlm ni sampai juri wulan buritno pun puji diorg. . memang besz la juga diorang ne. . haha

n ke 4 boboi dan saywho ke 5. . cian saywho. . muka sedih ja.  p okla 3000 seorg dpd xda kan.  hehe. .

esok lusa mest ada gosip xtentu pasal buat cta zizan cium pipi johan. . haha. . diorang meman besfriends foreber n everrrr la. . wa respect diorang. . :). .

gudnyte. . x sabar nak tgk siaran ulangan pulak. . xpuas!! :)

11 January 2013

"semak pong!!"

semak pong!! Ramai yang dah ada kan. . apa menatang tu?? smart phone la. . hehe. . ingat lagi tak bajet yang dibentangkan tahun lepas??..sesape belia yang belum ada semak pong ni bole la apply sekarang. . borang permohonan dah pun dibuka untuk rebat pembelian semak pong sebanyak 200.. tapi ingat,rebat tu had kepada pembelian semak pong pada harga dan model fon yang tertentu sahaja. . Malangnya sa lom pat apply g bab sekarang nih tgh duk goyang kaki kat umah..x( ***************************** sapa2 tau aplikasi yang best untuk edit blog dalam semak pong selain daripada official app/google bole tak share kat saya juga. . banyak yang xpat dibuat lau guna official app sebab basic je pun. . nak letak link pun susah. .

Penantian Suatu Penyeksaan.

Kan best kalau sesuatu yang kita buat tu xperlu tunggu lama untuk tau keputusannya. X payah simpan hrapan tinggi sangat nanti lau x lulus temuduga xla sedih manjang..huhu..

  Harap la keputusan dapat di semak secepat mungkin. . Lau xpat apa bole buat,mungkin rezeki ada di tempat lain. .

 

Kembali Lagi


Sebulan lebih dah tak update blog.. Kita cuti, blog pun cuti.. hehehe.. 
Sepanjang bercuti di kampung bulan lepas, memang seronok!!.. :)




 


 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja