11 January 2013

"semak pong!!"

semak pong!! Ramai yang dah ada kan. . apa menatang tu?? smart phone la. . hehe. . ingat lagi tak bajet yang dibentangkan tahun lepas??..sesape belia yang belum ada semak pong ni bole la apply sekarang. . borang permohonan dah pun dibuka untuk rebat pembelian semak pong sebanyak 200.. tapi ingat,rebat tu had kepada pembelian semak pong pada harga dan model fon yang tertentu sahaja. . Malangnya sa lom pat apply g bab sekarang nih tgh duk goyang kaki kat umah..x( ***************************** sapa2 tau aplikasi yang best untuk edit blog dalam semak pong selain daripada official app/google bole tak share kat saya juga. . banyak yang xpat dibuat lau guna official app sebab basic je pun. . nak letak link pun susah. .

1 comment:

ALS said...

Tak penah terfikir nak beli. Mesti mahal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja