30 August 2012

SEGMEN BARU!! FOLLOW BLOG KAMU


Hai Semua.. Saya sekarang teruja sangat nak KONGSI segmen baru dgn korang semua..

P sebelum join, kena ikut syarat2 nya dulu..

Dan saya, nak TAG cik misi dalam misi saya untuk JOIN SEGMEN ni.. hehe..

Senarai Hadiah yang bakal korang dapat nanti----->> Top 3 REFERRAL akan dapat Contact Lens..

SERONOK X?? TERUJA X? JOM JOIN!!.. ^__^

Follower saya sekarang 24 SAHAJA..

Segmen Up Follower & Tambah Kenalan Part 3



Segmen ne dari miss Z.

Segmen tamat pada 10 SEPTEMBER 2012, JAM 2
 PETANG
 
sesiapa yang teringin nak join click ja banner kat 
atas..
 
jom tambah kenalan dengan miss Z kita yer.. ^__^


>Pelangi Senja : Sarawak, Follower 16 orang ja -_-'

MAS BAIK HATI!! > MERDEKA MOOD

Malaysian Airlines yang BAIK HATI!! SEMUANYA 55 sempena 55 TAHUN MALAYSIA MERDEKA!! ^__^

COMEL X KAKAK MAS KITA NE?? hehe
Sempena MERDEKA ni. Malaysia Airlines tersangatla BAIK HATI dengan memberikan promosi pada penumpang yang ingin melancong/urusan bisnes.

Apa yang menarik perhatian saya, semua kadar penerbangan adalah sebanyak 55 pada setiap hujung angka jumlah yang telah ditetapkan.

Urusan '55' MAS ni akan berakhir pada Hari Kemerdekaan kita iaitu pada 31 August 2012.

 Promosi MAS ni juga telah direcommendationkan juga di SAYS.com

Siapa yang berminat,bolehlah JOIN SAYS ni, boleh tambah tabung sendiri especially STUDENT. 

Lau berminat leh p kat LINK ni. And then langkah seterusnya macam besa ja cuma perlu ikut arahan yang telah diberikan dalam SAYS tu sendiri.

Haa.. pasni korang bolehlah tambah tabung sendiri selain buat2  muka comel minta duit kat parents korang kan?? ekeke.. 

Selamat membaca.. n Feel FREE to Leave UR Comment.. ^__^


MERDEKA MOOD!!

Malam ni Ambang Merdeka ^__^.. Korang ada persiapan / perancangan nak buat apa x??.. 

Kalau saya, saya xda. P xlah langsung x buat apa sebab esok pagi saya akan pastikan saya akan bangun awal untuk tengok perbarisan d TV (sebab semua channel konpom siar program kmerdekaan) ..

Saya suka, sbb saya addict tgk perbarisan.. dun noe y, p setiap kali perbarisan hati saya bersemangat sangat2!!.. 

K, ENTRY saya kali ni ttg Bendera Malaysia kita. Dulu sebelu merdeka, bendera Malaysia belum ada design lagi. Pastu sebuah jawatankuasa kerajaan buat pertandingan design bendera Malaysia. 

Ramai yang xtau 3 design pertama yang telah dipilih untuk bendera Malaysia kan. Meh check kat sini. Seramai 372 karyawan yang join.  :

DESIGN 1

DESIGN 2

DESIGN 3





DESIGN 3 dipilih sebagai pemenang. Namanya Mohamed Hamzah yang berasal dari Johor. Jom ushar profile dia--->

Mohamed Hamzah

surat yang dikirim bersama pnyertaan

Antara artikel yang saya dapat KLIK SINI  untuk DETAIL

JALUR GEMILANG KINI

Bendera Malaysia sekarang diubahsuai dengan kemasukan Sarawak & Sabah + terbentuknya Wilayah Persekutuan..

haa.. da tau sejarah Bendera kita kan.. ^__^,, Untuk info yang lebih lanjut KLIK SINI





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja