30 August 2012

SEGMEN BARU!! FOLLOW BLOG KAMU


Hai Semua.. Saya sekarang teruja sangat nak KONGSI segmen baru dgn korang semua..

P sebelum join, kena ikut syarat2 nya dulu..

Dan saya, nak TAG cik misi dalam misi saya untuk JOIN SEGMEN ni.. hehe..

Senarai Hadiah yang bakal korang dapat nanti----->> Top 3 REFERRAL akan dapat Contact Lens..

SERONOK X?? TERUJA X? JOM JOIN!!.. ^__^

Follower saya sekarang 24 SAHAJA..

16 comments:

nur aya said...

bangge cik misi mcm nie . kombang hidung nie hah

NURUL ◕‿◕ said...

dari segmen yang sama,follow sini ^^ jom follow blog saya..

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/segmenfollow-blog-kamu.html

Diera Tekikushika said...

assalam. dtg sini jenguk2 blog awk. meh dtg blog saya =)

Pelangi Senja said...

owkie dear..^__^

Pelangi Senja said...

owkie dear.. done..^__^

Deary Ainn said...

Salam kenal :) dtg dri segmen yg sme.. bw n flow here :)
jemput singgah cnie http://deary-ainn.blogspot.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

Raimi Syazwan ♌¹³ said...

Follow ur blog! Keep in Touch Rainbow .
I am probably more grateful and happy if you can be a follower of ♌¹³ Pseudosupra | aLife Blog than you will ever know.
My Entry Link for this segment: ♌¹³ Pseudosupra | Segmen: Follow Blog Kamu!!!
It's also my pleasure to known awesome blogger like you. Keep in touch and for further concerns, please do not hesitate to give your comment for my future entry. Wish you a great day!
Regard & Much more respect
|♌¹³|Raimi Syazwan

aynora nur said...

http://www.aynoranur.com/2012/08/segmen-follow-blog-kamu.html

follow sini dari segmen yang sama, gud luck!

Mia Liana said...

singgah sini dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

Nor Salmi said...

Salam ukhwah..
Dtg dari segmen sama & follow

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

Zyra Roxx said...

dh folow (99) ;)

http://zyraroxx.blogspot.com/

Aida Omar said...

Hai tuan blog ^^ aida dari segmen yg sama, baru je join tadi.. hehe.. salam perkenalan.

http://www.diarisifroggie.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

Yana Aina said...

dari segmen sama dtg lawat n follow ^^

jom ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-blog-kamu.html

Mr. Doctor said...

hai.. dari segmen yg sama jugak.. follower ke-198.. cepatnya follower awak naik..salam ukhuwah =)

mrdoctorspeaking.blogspot.com

Hanif Idrus said...

Salam
Jemputan rasmi buat anda…
Promosi sikit……hehehe
Dijemput sertai segmen saya ini:
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Jumlah peserta kini 83 orang ..

shidaR said...

singgah sini dari segmen yg sama :)
selamat bersegmen :)
shida singgah dan follow juga :)
no.34 http://www.duniashida.com/2012/09/segmen-follow-blog-kamu.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja