30 August 2012

MAS BAIK HATI!! > MERDEKA MOOD

Malaysian Airlines yang BAIK HATI!! SEMUANYA 55 sempena 55 TAHUN MALAYSIA MERDEKA!! ^__^

COMEL X KAKAK MAS KITA NE?? hehe
Sempena MERDEKA ni. Malaysia Airlines tersangatla BAIK HATI dengan memberikan promosi pada penumpang yang ingin melancong/urusan bisnes.

Apa yang menarik perhatian saya, semua kadar penerbangan adalah sebanyak 55 pada setiap hujung angka jumlah yang telah ditetapkan.

Urusan '55' MAS ni akan berakhir pada Hari Kemerdekaan kita iaitu pada 31 August 2012.

 Promosi MAS ni juga telah direcommendationkan juga di SAYS.com

Siapa yang berminat,bolehlah JOIN SAYS ni, boleh tambah tabung sendiri especially STUDENT. 

Lau berminat leh p kat LINK ni. And then langkah seterusnya macam besa ja cuma perlu ikut arahan yang telah diberikan dalam SAYS tu sendiri.

Haa.. pasni korang bolehlah tambah tabung sendiri selain buat2  muka comel minta duit kat parents korang kan?? ekeke.. 

Selamat membaca.. n Feel FREE to Leave UR Comment.. ^__^


5 comments:

cik yuyu said...

hi.. singgah sini.. come visit my blog.. :)

Pelangi Senja said...

Ok miss yuyu.. ^__^.. thanks sebab sudi singgah kat blog saya.. :)

ibtisam hashim said...

MAS sangat2 baik hatiii ..hehe .. singgah sini kakak .. done follow you .. sharing is caring! :)

Pelangi Senja said...

hehe.. ok sayang done following u.. ^__^

Herman Bagus said...

jain blog ku follow juga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja