25 November 2012

Cik Lyeen's Giveaway


tag : 

Selesai.. ^^, ..



"Papa Main Tiga Wanita".. ermmm???

Panassszz sungguh!! 

Jap jap jap...

Jangan salah faham tau.. 

Ne antara keyword yang 'paling ganjil' pernah saya dapat setakat ne.. antara yang paling tinggi pula tu.. 

Nak tau apa yang orang banyak cari???.. P sebelum tu, no worries keyh, jangan lak cari kat entry2 post saya pula tau memang sampai berbulu tapak tangan korang pun takkan jumpa.. 

Ne dia yang ramai orang cari.. :

`
`
`
`
`
`
`
`
`

ermm.. banyak pula yang cari benda2 gini pula sekarang kan?.. 

Segmen : Jom BW Sambil Follow !

Jom jom jom.. ^ ^..

 
Klik Banner untuk Join!.. :)

24 November 2012

Segmen : Add Follower Di Blog

^__^

Klik banner untuk ke link tau.. :)

Bagi laluan untuk SIPUT

siap buat muka tak bersalah lagi Si Siput ne..


Bila buka dashboard ja, kena tunggu sampai air masak baru page habis loading.. bila join segmen especially yang banyak kena LIKE itu itu itu atau banyak yang perlu difollow kena buat entry boleh sampai 1 jam..

Bila tengok email, tengok komen-komen dari rakan blogger kebanyakannya 'done follow u, follow me back yah!'.. Sedih xpat jejak balik tau.. ne semua gara-gara line terKONO virus 'siput'..

Sebab tu la da lama x update, lau nak update mesti tertangguh-tangguh juga,.. entry sebelum ne pun ada juga gtau sebab napa saya lama x update blog.. klik SINI untuk ke entry sebelumnya.. :)

Sekarang line da okeyh sikit.. Si Siput da pindah kot. Harap lepas ne Siput xmengganggu line kita lagi.. ^__^

Segmen Kenal-Kenal Bersama Aisyah Humaira'

kembali join segmen.. :)

klik banner untuk ke link.. :)

 tentang dia :
/nama sebenar : mary magdalene dohen
/panggilan : mar(rakan kerja) may (schoolmate) mag (cikgu lini & tekmat mate) mary (dad) may-meng (family) suri (belog [suka tgk suri cruise] sekarang lebih suka guna nama sendiri-may)
/umur : 23 (6/4/1989)
/taken : 8/6/2009
studies : kajian komunikasi ^__^ 

tag semua yang baca entry ne tau.. :)

TARIKH TUTUP : AHAD ( 25/11/12 ) JAM 10 MALAM !

Exclusive Giveaway by Double A

klik banner untuk ke link.. :)



tag:

1ST MEGA-GIVEAWAY BY GIRL ON THE SLOPE

sila klik banner ^__^



Tag: 

22 November 2012

Menggelabah Jerr!!

Pernah tak rasa tak nak buat apa-apa sebab sedang menunggu sesuatu tarikh penting walaupun tarikh tu masih lama lagi??? Otak pun tak dapat nak 'generate' idea untuk perkara lain contohnya -->BLOG<--..
Mesti pernah kan?.. :'(

Kalaupun dah dapat idea nak menulis, mesti rasa malas nak menaip. Pastu bertangguh-tangguh sampai entry tu da jadi lemau.. -__-'.. 

Napa??




Sebabnya >

`

`

`

`

`

`

INTERVIEW!!!

Orang cuti kita pening!huhu..Please tutup mulut lau nak gelak :p!.. darah gemuruh masih lagi membara ne.. Sebelum ne da banyak kali pergi interview tapi kali ne memang buat aku tak senang duduk.. Mandi tak basah, tidur tak lena, makan tak kenyang.. haiszz dah macam orang kemaruk cinta!!

Mungkin sebab yang sebelum ne semuanya belum ada rezeki kot nak bekerja di bawah label KERAJAAN!..Ramai rakan seperjuangan yang sama kelas, belajar benda yang sama n result yang sama lebih bernasib baik, da kerja pun sekarang..huhu.. Diri ni juga yang masih berharap, berusaha dan terus berusaha!. Harap-harap kali ne, penantian & kesabaran selama ni tak sia-sia.. ^__^..

Doakan kejayaan kita 6 Disember 2012 ne ye.. 

Ada tak yang sudi nak kongsi tips??. Especially kalau temuduga di bawah Kementerian Pelajaran Malaysia??.. 


baru hari ne ada semangat mengupdate.. :)


06 November 2012

GIVEAWAY MORE THAN 20 PRIZES TO BE WON!!





Tamat : 2 December 2012

 Nak  [mengikut urutan] :
1.long sleeved maxi dress
2.vintage paisley jacket  
3.handmade bracelet
4.set accessories (cincin+rantai)
5.sleeveless dress
6.chiffon shirt
7.long shawl
8.top
9.keychain
10.aztec felt pin
 
 


05 November 2012

Fight Smart Sister!!!..

 If u read this entry, please please please do your best in SPM. I know you can do it! Pasti Boleh..
Please makes mom and dad proud and happy with ur result same as ur 5flats UPSR last time.. 
Jangan ulang kesalahan yang sama macam PMR dulu okeyh..

Study smart girl.. Be nice to mom and especially our dad.. Jangan tidur lewat. Jangan lupa semua barang-barang penting exam, pen yang cukup, pensel spare, pembaris, [semualah].. jam tangan, walaupun kat depan ada jam besar p tak semua diprovide okeyh, sometimes tak ada!.. Lagi penting!! PRAY!..plus #slip peperiksaan# & #kad pengenalan#.. **walaupun cikgu2 dah nasihatkan banyak kali pasal ne kan, but i just want u to be prepared!**

Walaupun kita dua ne macam anjing dengan kucing,selalu gaduh2,but as your sister I just want you to know that im always support you..GOOD LUCK!!

3 sisters without me..[manala aku time ne kan] + cousie Apis

Nur Azriehafiz makseh ada gak picture latest kakak2 n adik ku lam album ko kan?.. hehe..







04 November 2012

First GA bY TirahZairi

Slogan Insert..^__^

Tamat : 10/11/2012
Tuan Belog : ^__^

Tag :

03 November 2012

SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER

Nak Tag Semua yang Baca Entry ne.. Join sekali yah dgn Klik Banner Cantik tu.. ^__^

Segmen Tamat : 9/11/2012 > 11pm

Segmen : Jom Follow dan Blogwalking

Tamat : 30/11/2012

Lamor 2 Giveaway

Tamat : 19/11/2012

02 November 2012

Banyaknya Chocolate!!


Nampak tak tu? Ada lagi lam peti ais.. Sampai sekarang baru f.rocher ja yang da dimakan,tu pun baru 2 ketul. Yang lain masih belum lagi disentuh!.. Sapa nak makan?.. Aku dan si dia saja di rumah.. Lau anak buah dekat dengan aku memang dah dikongsi.

Gara-gara si dia outstation di Labuan, alang2 tax free, suka hati ja dia rembat.. 

Jom jemput datang umah makan Chocholate.. ^__^

*xda kaitan!*nenek sebut benda alah ne siklet, anak buah aku pula sebut soklet.. Rindu ngan diorang ne.. huhu




Rezeki Lee Chong Wei dapat 5 persalinan sut perkahwinan!!

 
 "KUALA LUMPUR, 2 NOV 2012: Boleh dikatakan ketika ini, ada ahli sukan tempatan yang lebih popular daripada selebriti kita.Malah, mereka juga mendapat habuan, penajaan dan pengiktirafan yang bermacam-macam selepas berjaya bertungkus-lumus menaikkan nama negara.Antaranya ialah Datuk Lee Chong Wei. 

Malah, perkahwinannya yang bakal dilangsungkan pada 9 dan 10 November ini juga turut menarik perhatian Lord Taylor's. Terkenal dengan kemahiran dan berkepakaran tinggi dalam penghasilan sut buat lelaki, Lord's Taylor telah mengambil peluang untuk menaja pemain nombor satu dunia dengan menghasilkan 5 persalinan sut yang bernilai RM 25,000 .

Sepertimana yang dilaporkan Harian Metro hari ini, jaguh badminton negara ini baru sahaja melalui proses fitting ke atas semua sut-sut tersebut. Proses fitting tersebut telah dilakukan di butik Lord's Tailor yang terletak di Kompleks Membeli Belah Bangsar semalam. Lord's Tailor menyuarakan hasrat untuk menaja persalinan hari bahagia Chong Wei selepas jaguh tersebut memuji dan selesa menyarungkan sut hasilan butik itu.
Dalam pada itu, Master Cutter untuk label ini, Robert Loh memberitahu, setiap persalinan sut buat Chong Wei akan menggunakan fabrik mewah berkualiti tinggi yang berlabel Dormeuil.

Selain daripada itu, Lord's Tailor turut menghasilkan vest dan Tong Chong yang diperbuat daripada sutera China daripada Shanghai. Kesemua ini perlu disiapkan dalam masa lapan hari dengan khidmat lima orang tukang jahit."sumber-murai

Untung jaguh badminton negara ne kan?.. 

01 November 2012

Welcome NOVEMBER!!!

Bulan Sebelas a.k.a November

Sejuk tak? Hari-hari hujan kan?.. Susah nak nampak matahari pada bulan sebelas. haa..tu tanda musim tengkujuh dah tiba.. ^__^

Student paling tunggu bulan 11 ne sebab dapat rehat lepas penat berperang otak, wayar-wayar stress memang kena cabut habis time ne.. haha..^__^.. Rehat la cukup-cukup wahai adik-adikku.. 

TAPI, bulan ne la bulan bertempur sehabis baik pelajar2 tingkatan lima.. DO the best okeyh..^__^.. 
Ujian penentu hala tuju anda yang sebenarnya selepas ini..Dapatkan tidur yang cukup, jangan paksa diri untuk belajar, but STUDY SMART..^__^..Jaga kesihatan juga ya, adik2 calon SPM semua..Semoga Berjaya..

November Rain

When I look into your eyes
I can see a love restrained
But darlin' when I hold you
Don't you know I feel the same

'Cause nothin' lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain

We've been through this such a long long time
Just tryin' to kill the pain

But lovers always come and lovers always go
An no one's really sure who's lettin' go today
Walking away

If we could take the time
To lay it on the line
I could rest my head
Just knowin' that you were mine
All mine
So if you want to love me
Then darlin' don't refrain
Or I'll just end up walkin'
In the cold November rain

Do you need some time...on your own
Do you need some time...all alone
Everybody needs some time...
On their own
Don't you know you need some time...all alone

I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you
But if you could heal a broken heart
Wouldn't time be out to charm you

Sometimes I need some time...on my
Own
Sometimes I need some time...all alone
Everybody needs some time...
On their own
Don't you know you need some time...all alone

And when your fears subside
And shadows still remain
I know that you can love me
When there's no one left to blame
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Don't ya think that you need somebody
Don't ya think that you need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only one
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja