24 November 2012

Bagi laluan untuk SIPUT

siap buat muka tak bersalah lagi Si Siput ne..


Bila buka dashboard ja, kena tunggu sampai air masak baru page habis loading.. bila join segmen especially yang banyak kena LIKE itu itu itu atau banyak yang perlu difollow kena buat entry boleh sampai 1 jam..

Bila tengok email, tengok komen-komen dari rakan blogger kebanyakannya 'done follow u, follow me back yah!'.. Sedih xpat jejak balik tau.. ne semua gara-gara line terKONO virus 'siput'..

Sebab tu la da lama x update, lau nak update mesti tertangguh-tangguh juga,.. entry sebelum ne pun ada juga gtau sebab napa saya lama x update blog.. klik SINI untuk ke entry sebelumnya.. :)

Sekarang line da okeyh sikit.. Si Siput da pindah kot. Harap lepas ne Siput xmengganggu line kita lagi.. ^__^

4 comments:

Norhaizan hakim said...

Eh..siput ni macam kenal la...hahaha..ini le juga siput yg pernah kacau kak zan dulu..punya la menyampah. siputttt..gi main jauh2!

Pelangi Senja said...

hehe.. :)

miz ruha said...

siput, sila main jauh2...

cikeyrah said...

Siput mmg suka berjalan dekat line tenet hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja