22 November 2012

Menggelabah Jerr!!

Pernah tak rasa tak nak buat apa-apa sebab sedang menunggu sesuatu tarikh penting walaupun tarikh tu masih lama lagi??? Otak pun tak dapat nak 'generate' idea untuk perkara lain contohnya -->BLOG<--..
Mesti pernah kan?.. :'(

Kalaupun dah dapat idea nak menulis, mesti rasa malas nak menaip. Pastu bertangguh-tangguh sampai entry tu da jadi lemau.. -__-'.. 

Napa??




Sebabnya >

`

`

`

`

`

`

INTERVIEW!!!

Orang cuti kita pening!huhu..Please tutup mulut lau nak gelak :p!.. darah gemuruh masih lagi membara ne.. Sebelum ne da banyak kali pergi interview tapi kali ne memang buat aku tak senang duduk.. Mandi tak basah, tidur tak lena, makan tak kenyang.. haiszz dah macam orang kemaruk cinta!!

Mungkin sebab yang sebelum ne semuanya belum ada rezeki kot nak bekerja di bawah label KERAJAAN!..Ramai rakan seperjuangan yang sama kelas, belajar benda yang sama n result yang sama lebih bernasib baik, da kerja pun sekarang..huhu.. Diri ni juga yang masih berharap, berusaha dan terus berusaha!. Harap-harap kali ne, penantian & kesabaran selama ni tak sia-sia.. ^__^..

Doakan kejayaan kita 6 Disember 2012 ne ye.. 

Ada tak yang sudi nak kongsi tips??. Especially kalau temuduga di bawah Kementerian Pelajaran Malaysia??.. 


baru hari ne ada semangat mengupdate.. :)


3 comments:

fifie said...

ala jangan lah nervous. Cool dan rilek je. Huhu. nanti baca la doa apa apa ke, untuk hilangkan nervous tu. In shaa Allah berjaya :)

shu said...

sy bru2 ni g interview SPA..kna update dgn isu2 semasa..mcm sy dpt jwtn landskap arkitek..kna updated dgn isu2 landskap skrng ni..

cik Que said...

mbak rlx bh..^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja