27 August 2012

PLASTIC BAG FROM LONDON to KK

Mesti korang akan cakap, apela budak ni, buat entri pasal plastik pula. kan kan kan?..  xpe2.. teruskanla niat korang nak cakap apa.. p yang penting aku tgh excited sesangat nak cita pasal PLASTIK ni.. hehe..

Greggs?? x pernah tengok pon sebelum ni..(mesti korang cop aku ni sakai..huhu).. yupp memang aku x pena tgk pon beg plastik Greggs. 
Then aku p google kan (xpuas hati ler kunun ni)..Rupa2nya.. Greggs ni jenama kedai kek kat UK. check link delivery xda pula, mana tau bole order / post dari U.K. Nak juga merasa kek U.K kan.. huhu.. sapa xmau. Jauh juga beg plastik ni terbang kan.. dari uk sampai ke sabah.. hehe.. da jadi tmpat utk bungkus sayur makcik kat tamu da pun..


Plastik yang aku exited sangat nak google tu..
from UK to KK
Tengah hari tadi masa nak masak ada lagi satu plastik yang x pena aku tengok juga sebelum ni.. THE WORKS plastik warna biru.. Mak cik d tamu bungkus sayur yang aku beli. Sama la juga, gara2 curious p google gak. Rupa2nya, kedai buku. 



plastik THE WORKS
ni lagi satu pic utk korang

Dalam hati tertanya2 juga, sapala yang beruntung pat pergi U.K. Makcik jual sayur tu ke.. Aisshh.. lau makcik jual sayur yang p, untung la dia ni kan. Lau bukan dia pun, anak dia barangkali. Mesti ada buah tangan untuk makcik ni yang anak dia bawa balik.. hehe.. berangan ja aku ni..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja