10 September 2012

New Zealand Versus Kundasang

Jum jamu mata dengan gamba-gamba kat bawah dulu. Nanti saya cerita,sabar yer sayang..:)
kita tengah tahan geli. huhu

ikan sini montel-montel suma

Kaki gunung Kinabalu

Cuci mata lagi..:)

berkabus masa ne..

Lembusss

banyak kan?? tempat pun cantik!

Dah tengok puas-puas?. Agak-agak kat mana?.. Oversea? New Zealand? BUKAN. Tu gamba semua dalam Malaysia lebih spesifik lagi di Sabah. Lau nak spesifik lagi di Kundasang..^__^

Cantik kan?.. Bagi yang belum pernah datang Sabah, jum pakat ramai-ramai ke Sabah. Banyak tempat menarik tau. Walaupun saya dari Sarawak, tapi saya akui Sabah memang banyak tempat yang menarik dan cantik..:)

Nak ke Kundasang xjauh, cuma lebih kurang 2jam gtu ja dari KK. Lau xda kenderaan sendiri, kereta sewa ada disediakan. 

Psstt..pasni saya nak jalan-jalan p pulau lak.. banyak ikan2 cantik,batu karang yang menawan n ikan duyung yang sedang tunggu saya.. hehe.. ^__^

Segmen Bloglist September by Priya


Jum join segmen bersama purple girl (blog dia purple2 gitu-->cute sangat tau)

KLIK BANNER DAN JOIN..^__^






Segmen Expired : 19 September 2012

Selamat Bersegmen. ^__^

Berjejak Kasih Dalam Segmen with KAJOL!!

Mula-mula join segmen sebab nak jenjalan cari blog/kenalan baru, so kumpul kumpul segmen p x banyaklah yang diJOIN ikut mood gak. hehe. 

Segmen the latest ne happening gak. D'wujud'kan / d'jelma'kan..(suka betul menggoda bahasa..kihkihkih)..oleh-->boleh check entry saya yang sebelumnya d SINI.

X sangka pula da check senarai yang join memang banyak yang ikut. So,tanpa membuang masa misi berBlog_Walking pun bermula. Dari atas saya kelik sampai bawah, then mata tertumpu pada satu nama-->HERMA JULIANNY_macam kenal dengan nama itue,tapi di mana ya.

Nak tahu punya pasal lagi2 tengah rajin berBW p juga terjah.. YES!! memang betul tekaan saya..^__^..Saya jumpa KAJOL..hehe..

Napa saya(bukan saya saja,satu kelas tau..^__^) panggil dia dengan nama KAJOL? Dulu masa sekolah dia suka sangat pakai scarf ala ala Anjali dalam cita2 KUCH KICH HOTA HAI.. Lau time kelas memang dia xpenah miss guna scarf..COMEII sangat!!..hehe.. Lau nak kenal miss Kajol kami boleh p terjah blog dia d SINI

So,lau korang nak tambah kenalan disarankan sangat2 Rajin2lah bersegmen.. Mana tau korang pun akan berjejak kasih gak cam saya.. hehe..# >Herma miss u my fren..:)<#

Memang sebijik camni dia guna scarf..hehe :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja