05 November 2012

Fight Smart Sister!!!..

 If u read this entry, please please please do your best in SPM. I know you can do it! Pasti Boleh..
Please makes mom and dad proud and happy with ur result same as ur 5flats UPSR last time.. 
Jangan ulang kesalahan yang sama macam PMR dulu okeyh..

Study smart girl.. Be nice to mom and especially our dad.. Jangan tidur lewat. Jangan lupa semua barang-barang penting exam, pen yang cukup, pensel spare, pembaris, [semualah].. jam tangan, walaupun kat depan ada jam besar p tak semua diprovide okeyh, sometimes tak ada!.. Lagi penting!! PRAY!..plus #slip peperiksaan# & #kad pengenalan#.. **walaupun cikgu2 dah nasihatkan banyak kali pasal ne kan, but i just want u to be prepared!**

Walaupun kita dua ne macam anjing dengan kucing,selalu gaduh2,but as your sister I just want you to know that im always support you..GOOD LUCK!!

3 sisters without me..[manala aku time ne kan] + cousie Apis

Nur Azriehafiz makseh ada gak picture latest kakak2 n adik ku lam album ko kan?.. hehe..







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja