18 October 2012

Segmen : SophieParisPutra Giveaway To you (GA2u)

KELIK BANNER :
 

HADIAH 2 :
2 pembaca yang bertuah akan menerima 
"Strawberry Milk Body Butter exclusive from SophieParis"(setiap satu)

Pemilihan 2 Peserta yang layak untuk mendapat giveaway (GA2u) 

adalah melalui cabutan bertuah.
 
TAG :

 DUE :
 11.59 PM : 30 Oktober 2012

DONE!. ^__^

Tawaran Harga Kereta MURAH untuk pelajar IPT

Untungla pelajar IPT dapat beli kereta dari PERODUA dengan harga rendah...
"Kuala Lumpur: Tawaran program pemilikan kereta terbaru Perusahaan Otomobil Kedua Sdn Bhd (PERODUA) kepada pelajar tahun akhir institusi pengajian tinggi (IPT) awam dan swasta, tidak termasuk dalam pakej pembelian kereta tanpa bayaran pendahuluan.

Pakej promosi istimewa ‘What’s Up Graduates’ itu memberikan peluang kepada kumpulan pelajar tahun akhir untuk memiliki kereta PERODUA dengan bayaran serendah RM299 sebulan, bergantung kepada pinjaman bank yang ditawarkan institusi kewangan.
Taja kelas memandu

Pengarah Jualan dan Pemasaran PERODUA, Zahari Husin, berkata pakej itu turut termasuk tajaan kelas belajar memandu bernilai RM1,000, perlindungan insurans kemalangan bernilai RM20,000 dan diskaun 50 peratus bagi servis asas selama dua tahun di 170 pusat servis PERODUA di seluruh negara.

“Tawaran ini terbuka untuk pembelian semua kereta model PERODUA, tetapi ia tidak termasuk dalam pakej pembelian kereta tanpa bayaran pendahuluan,” katanya dalam satu kenyataan, semalam.

Menerusi tawaran bermula 10 Oktober lalu dan akan berakhir 31 Mac 2013, pelajar hanya perlu menunjukkan kad pelajar serta membawa seorang penjamin bagi memohon tawaran berkenaan ketika melaksanakan urusan jual beli kenderaan di semua cawangan PERODUA.

Bayaran serendah RM299 sebulan itu hanya ditawarkan untuk bayaran bulanan bagi tahun pertama saja dan bayaran bagi tempoh seterusnya akan beransur-ansur meningkat dari tahun ke tahun sehingga habis tempoh pinjaman, sejajar dengan kenaikan gaji."
 
Sumber :  http://www.bharian.com.my
 

Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com

 Sila Kelik Banner untuk Join..^__^
"Lagi syiokk rasanya hehehe lau saya kongsikan bersama tentang pengalaman manis selama hampir 3 bulan saya aktif berblog. Mula - mula tu, saya cuma aktifkan blogspot saya sebab saya pengguna gmail n selalu bermain - main dengan akaun google. Tapi dah sebulan selepas tu, saya buka blogspot yang terbiar n mula terfikir nak manfaatkan blog daripada dibiarkan camtu ja. So, saya join la satu demi satu segmen. N yang paling best, apabila dapat menang hadiah..^__^.. Selama hampir 3 bulan ne, saya da menang 3 hadiah dari segmen/giveaway INI , INI , dan INI.
Dan pengalaman yang paling manis selama saya berblog adalah dapat berkenalan dengan ramai rakan-rakan blogger yang lain. Melalui mereka, saya dapat berkongsi pendapat, menimba ilmu, dan mengetahui isu-isu semasa tak kira dalam atau luar negara. :) " 
haaa.. tu la antara pengalam manis yang dapat saya kongsikan dalam "Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com" ne..


Rakan tag saya :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja