18 October 2012

Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com

 Sila Kelik Banner untuk Join..^__^
"Lagi syiokk rasanya hehehe lau saya kongsikan bersama tentang pengalaman manis selama hampir 3 bulan saya aktif berblog. Mula - mula tu, saya cuma aktifkan blogspot saya sebab saya pengguna gmail n selalu bermain - main dengan akaun google. Tapi dah sebulan selepas tu, saya buka blogspot yang terbiar n mula terfikir nak manfaatkan blog daripada dibiarkan camtu ja. So, saya join la satu demi satu segmen. N yang paling best, apabila dapat menang hadiah..^__^.. Selama hampir 3 bulan ne, saya da menang 3 hadiah dari segmen/giveaway INI , INI , dan INI.
Dan pengalaman yang paling manis selama saya berblog adalah dapat berkenalan dengan ramai rakan-rakan blogger yang lain. Melalui mereka, saya dapat berkongsi pendapat, menimba ilmu, dan mengetahui isu-isu semasa tak kira dalam atau luar negara. :) " 
haaa.. tu la antara pengalam manis yang dapat saya kongsikan dalam "Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com" ne..


Rakan tag saya :

10 comments:

BeLLa said...

goodluck

Dunia Wilma said...

Wilma pun join jugak segmen nie ^_^
Selamat bersegmen Pelangi Senja...

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

goodluck :)

Ain said...

Assalamualaikum, kumpulan i'm the best sudah di rivew. Jom tengok ape yang ain kritik dekat blog pelangi senja , nana hashim dan kate- na. Ini linknye.

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/10/review-kumpulan-im-best.html

Pelangi Senja said...

tahnks!..:D

Pelangi Senja said...

thanks wilma..:)

Pelangi Senja said...

ok dear.. thanks.. t saya p sana :D

Pelangi Senja said...

thank u..:D

Haryati Faizal said...

salam, tq coz tag akak... nanti akak join ye!

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 748.

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja