17 October 2012

Oh Terliur...


Tengok kat atas tu ada apa??
BR. BR tu apa lak? Apa tu? Ala.. Benda alah yang nak di bagi free lau Malaysia dapat pingat emas time sukan olimpik London yang lalu tu.. P tak kesampaian.. haduii..

masih tak tau g? BaskinRobin la sayang..

Tiba-tiba tekak nak rasa aiskrim pula malam-malam gini kan..Gara-gara iklan baru nuffnang ne.. huhu.. Sabar nafsu sabar.. Esok kita p beli.. 


If only....


"if only i can stop this nonsense. so i'll be free.
less critical thinking
less sad

if only i can stop respect them. so the stress release.
less hating
less crying

if only i can stop pretending that im happy. so my life goes on.
less lying
less worried

but how if i fed up and give up to make it. im so tired pretending that im okey.
less faith n
less hope!

dear someone please behave like human not devil.

im so tired with you..

dear someone please behave like woman not b***h.

im so tired with you..

dear someone please please please dont disturb anymore!

im so tired with you..

dear someone if you dont want to do so, please tell them and no more hiding.

im so tired with all of you..

dear someone if it is really end, please go away and never ever use to call each other.

im so tired with all of you..

respect others!


i really mean it,and im not saying this for fun!"

Segmen : Jom Blogwalking bersama Merapu Si Paan

Kelik Banner untuk JOIN ^__^


 "Saya bangga bergelar sebagai seorang insan yang punya akal yang sihat dan mampu berfikir dengan waras selayaknya sebagai makhluk Tuhan di muka Bumi ini."


Rakan Tag :
 

Anniversary Giveaway by AlyzaFisol.com

Da penat BW, sekarang nak JOIN GA pulak lah.. Kali ne dari blogger Alyza ---> Nuranizawati ---> Nieza ---> Aniza ---> Watie ---> anak kepada pakcik Fisol & makcik Kaslina .. hehe.. Tercopy info dari tuan punya belog.. Lengkap tak??..Lau rasa lum puas g nak tahu lebih lanjut, sila ke belog tuan nya untuk ushar lagi dan lagi..^__^

Kelik banner dan perhentian anda seterusnya adalah di BELOG "alyzafisol"

Hadiah - hadiah :

3 x RM10 cash, 3 voucher starbucks buy one free one Red Bean Green Tea Frappucino, 3 sample shampoo baru sunsilk, 1 sample shampoo Asience & 1 sample Lactacyd

oooppss PLUS 

miniature Chloe EDP for Women 5ml bernilai RM35

 Segmen berlangsung :

10 Oct 2012 sehingga 31 Oct 2012 

Rakan tag :

WORDLESS WEDNESDAY #3

MY GranPa's Hobby..^  ^


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja