23 October 2012

Wanita Bawa Anak Main 'Game' 8jam Sehari-HM

"Mama bosan : Alasan BOSAN urus rumah tangga menyebabkan seorang wanita menghabiskan masa sehingga lapan jam sehari sejak setahun lalu di sebuah pusat siber untuk bermain permainan komputer. Lebih teruk suri rumah berusia 20-an itu turut membawa anak lelakinya berusia tiga tahun." sumber-Harian Metro




:( ..Jagalah anakmu sebaiknya. Berikanlah dia contoh yang baik kerana dia baru mengenal dunia. Janganlah mempengaruhi dia dengan perkara-perkara yang tidak baik kerana dialah bakal menjadi tulang belakang dan menentukan masa depan negara.

Semoga takkan ada mama/papa lain yang sebegini. Sedih sangat tengok budak tu, sampai dia tertido-tido g kat kerusi sambil tunggu mama dia duk layan internet ja. 

Learn from others mistake. Jadikan pengajaran dan panduan kita semua, okeyh!!..

Thanks Sis Mayang ^__^ : Follower #590

Thanks Sis Mayang.. :D
Sebab sudi jadi follower Pelangi Senja yang ke #590..

Jom ke Blog :: Oven Bulat Burok SEKARANG!!.. ^__^
Banyak resepi menarik yang dikongsi tau.. Dan PLUS info + nasihat + panduan yang pastinya berguna untuk dikongsi bersama .. 

Tak Tau Nak masak apa? Terjah ja blog Sis Mayang kita, okeyh!.. :)



##Thanks juga kepada follower Pelangi Senja dari 1-589..Pembakar semangat untuk tuan belog buka belog,update entry(walaupun kadang2 entry segmen ja..hehe..)join segmen n GA, blogwalking n banyaklah.. Love you all my fellow bloggerian.. Keep blogging and update cerita best-best untuk saya yang suka membaca :)..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja