02 November 2012

Banyaknya Chocolate!!


Nampak tak tu? Ada lagi lam peti ais.. Sampai sekarang baru f.rocher ja yang da dimakan,tu pun baru 2 ketul. Yang lain masih belum lagi disentuh!.. Sapa nak makan?.. Aku dan si dia saja di rumah.. Lau anak buah dekat dengan aku memang dah dikongsi.

Gara-gara si dia outstation di Labuan, alang2 tax free, suka hati ja dia rembat.. 

Jom jemput datang umah makan Chocholate.. ^__^

*xda kaitan!*nenek sebut benda alah ne siklet, anak buah aku pula sebut soklet.. Rindu ngan diorang ne.. huhu




5 comments:

Fendy said...

banyaknyerr.....mintk sikit..bole?

Pelangi Senja said...

Boleh.. tapi lau post tu nant cair suda fendy.. haha

fatin amalina husna said...

tudiaa..dok sorang2 pon boleh abeh nie..hehe..

adyna said...

sedap nye :) akak pun suka

shu said...

sedapnya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja