02 November 2012

Rezeki Lee Chong Wei dapat 5 persalinan sut perkahwinan!!

 
 "KUALA LUMPUR, 2 NOV 2012: Boleh dikatakan ketika ini, ada ahli sukan tempatan yang lebih popular daripada selebriti kita.Malah, mereka juga mendapat habuan, penajaan dan pengiktirafan yang bermacam-macam selepas berjaya bertungkus-lumus menaikkan nama negara.Antaranya ialah Datuk Lee Chong Wei. 

Malah, perkahwinannya yang bakal dilangsungkan pada 9 dan 10 November ini juga turut menarik perhatian Lord Taylor's. Terkenal dengan kemahiran dan berkepakaran tinggi dalam penghasilan sut buat lelaki, Lord's Taylor telah mengambil peluang untuk menaja pemain nombor satu dunia dengan menghasilkan 5 persalinan sut yang bernilai RM 25,000 .

Sepertimana yang dilaporkan Harian Metro hari ini, jaguh badminton negara ini baru sahaja melalui proses fitting ke atas semua sut-sut tersebut. Proses fitting tersebut telah dilakukan di butik Lord's Tailor yang terletak di Kompleks Membeli Belah Bangsar semalam. Lord's Tailor menyuarakan hasrat untuk menaja persalinan hari bahagia Chong Wei selepas jaguh tersebut memuji dan selesa menyarungkan sut hasilan butik itu.
Dalam pada itu, Master Cutter untuk label ini, Robert Loh memberitahu, setiap persalinan sut buat Chong Wei akan menggunakan fabrik mewah berkualiti tinggi yang berlabel Dormeuil.

Selain daripada itu, Lord's Tailor turut menghasilkan vest dan Tong Chong yang diperbuat daripada sutera China daripada Shanghai. Kesemua ini perlu disiapkan dalam masa lapan hari dengan khidmat lima orang tukang jahit."sumber-murai

Untung jaguh badminton negara ne kan?.. 

6 comments:

Herma Julianny said...

wah, jeles okuk neh...
hhaha...
okuk yak main badminton jak..=D

Pelangi Senja said...

tukar profession teak yeh herma?.. hehe

MarliaMarble said...

ni la org kata tuah ayam nampak di kaki,tuah manusia siapa yang tahu..untung betul la lee chong wei ni...=D

Pelangi Senja said...

Da macam artis da dia kan?.. :D

misshannajr said...

Orang kaya kawen skrg bukan guna byk duit..bayak sponsor hehe

Dunia Wilma said...

Untung Lee Chong Wei kan...
Dah la kaya...
Kahwin pun kena sponsor...
Betul2 bertuah la LCW nie :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja