02 October 2012

FOLLOW DAN GIVE AWAY BERSAMA FATIN ZAINI

"saya patut dapatkan GA Misteri dari Fatin Zaini kerana  saya curious and serious sangat nak tahu sampaikan tulis entry ne pun terfikir-fikir apakah hadiah yang bakal diberikan.. ^__^..Auta! 
Saya join segmen sebenarnya ingin menambah kenalan, bertukar pendapat, mencari inspirasi untuk pedoman hidup supaya kelemahan dan kekhilafan diri dapat diperbaiki menjadi seorang yang lebih baik. Sebab itu saya patut dapatkan GA Misteri dari FZ kerana jika saya dapat GA Misteri ne, ia adalah tanda penghargaan kepada perubahan yang telah saya lakukan selama ni..:)"

Kelik Banner sayang untuk join yer..:)
 Rakan Tag :

SYARAT-SYARAT :-

1. Terbuka untuk Lelaki dan Perempuan.
(hadiah misteri disediakan untuk seorang lelaki dan seorang perempuan)
2. Anda mestilah FOLLOW blog fatinzaini.com ini terlebih dahulu.
3. Buka satu tajuk JOM SERTAI SEGMEN “FOLLOW DAN GIVE AWAY BERSAMA FATIN ZAINI”.
4. Buka entry anda tentang, “saya patut dapatkan GA Misteri dari Fatin Zaini kerana.......”
(tiada had patah perkataan)
5. Copy dan paste banner di atas berserta syarat-syarat ke dalam post entry anda.
6. Hantarkan link entry anda di ruangan comment segmen Fatin Zaini.
7. Tag kan segmen ini kepada 5 followers kegemaran anda.
8. Followers yang telah di tag blognya haruslah follow followers lain yang di tagged bersama sekiranya belum follow sesama mereka.
Sebagai contoh:
1) blog A
2) blog B
3) blog C
4) blog D
5) blog E

Tetapi setelah blog A telah ditagged namanya, maka pemilik blog A harus blogwalking blog B,C,D,E. Jika pemilik blog A belum menjadi follower blog B,C,D,E. Maka, WAJIB baginya untuk follow blog-blog tersebut. ^_^

11 comments:

Fatin Zaini said...

Alhamdulilah thanks sudi join segmen terbaru dr Fatin Zaini.. fatin dah datang dan follow kamu dear.. semoga berjaya yee..

Mohon utk pastekan link fb anda utk d'addkan dalam group blogging fatin zaini plak.. lepas nie bole promote ur updated here... :)

Pelangi Senja said...

okey sis.. no problem..:)

miz ruha said...

thanks tag~~
insya-Allah akan curi masa untuk join.. :)

Jue Jaynee said...

tq tag..nk join juga,,tp nak mengarang apa ye?

Ain said...

Hai,..Ini dia senarai peserta =) saye x boleh review blog 2 minggu sebab saye ade exam, harap awak faham, lepas habis exam, saye review semua blog okay ?=)

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-review-blog-by-ain.html

Isabel Diaz said...

Good luck dear :)

Khalilah MNor said...

mau join juge~! :)
done follow u.

Michelle Hopell said...

thanks tag kamek..
kmk tuk dah jarang bukak blog.
hehe kelak2 la mek join :D

good luck k ^^

Hanif Idrus said...

Good luck

TiranaAduka said...

saya doakn smoga berjaya.
Salam kenal dari tirana aduka

M√©uzAngelo™ XXIII said...

hmmm.. mcm pening je syarat2 dia.. [singgah sini pulak :)]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja