21 September 2012

Dapat Hadiah Dari Segmen.:)..

Segmen ne segmen kedua terawal sepanjang saya mula berblog. Nak tau segmen apa? Okey, KELIK SINI . Sebenarnya segmen ne berakhir pada 29 September ne, tapi dah pun ditamatkan awal dari tarikh yang sebenar,..

Bangun ja pagi tadi cam suka ja hati ne kan, p buka blog terus then check kat cbox ada ne--->


 Dalam hati cam xcaya. Then, p check kat SINI. Waa.. gumbira rasa hati.. hihi.. P sebenarnya nak sangat dengan contact lens,haha.. Papepun, syukur juga sebab ne la hadiah pertama dari segmen yang saya dah join..Memang berbaloi..:)


 Thanks The Pure Heart Of The Empty Soul..^__^.. You R D BEST..

5 comments:

❤farahin izzati❤ said...

huuu, tahniah dear !!
pewiiittt !

Pelangi Senja said...

hehe.. u r welcome..:)

BeLLa said...

wahhhh tahniah :D

Kathy Rbain said...

tahniah...

McNa said...

hebat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja