09 September 2012

I Wish My Mom Could Dance With Me LIKE UMMA GANGNAM STYLE!!


Sana sini Gangnam.. Xmo lagi dah berGangnam. P, saya ada cerita menarik tentang seorang mom yang sporting habis berGangnam dalam umah bersama anaknya..:)

Nak tengok tak?.. jum kelik video ne haa..



Beskan lau ada mom sporting gini.. hehe.. mom saya pemalu, so saya buat-buat imagine mak saya tengah menari dengan saya.. haha.. mesti cute kan.. :)..

oh ya nama makcik tu Mrs.Song.. ^__^

9 comments:

muhammad asyraf said...

sempoi makcik..siap popping lagi..hahaha.. :)

Lang Radzlan said...

style lah mck tu :)

Pelangi Senja said...

makcik super slumber..:)

Pelangi Senja said...

mungkin dia bekas penari kot.. hehe

Michelle Hopell said...

ktk , ni lah mak ktk mok diajak pia..
buang tabiat ya,jarang dibuat mak tu... hehehe ;D

milopurple said...

lawak la muka dua2 xde perasaan...=D

Pelangi Senja said...

auk.. haha..

Pelangi Senja said...

neutral diorang ne milopurple.. haha

Everything's Everythings said...

hahah bestnya tgk makcik tu menari ikut step elok je xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja