29 August 2012

TEMPLATE OH TEMPLATE

Memang sangat teruja nak cari template baru untuk BLOG tersayang.. Siapa xnak BLOG cantik ye x??


Benda ne buat saya x SHUT DOWN laptop dr PAGI!!
Termasuk la si sibuk ni menyibuk je google sana google sini nak cari template baru kunun. Last2 nak tau apa jadi pada template dia?? Macam ginila.. yang korang tengah tgk ne.. huhu

Nak cita pula operasi mencari template siang tadi. Dari jam 8pagi tadi, lenguh dah segala sendi2 kat punggung ne.. Gara2 dek misi skodeng2 website/link yang ada sedia template2 yang comel & cantik (banyak tau yang cantik p saya yg sesangat la memilih) satu pun x dapat.

Dah tu, padah x save template asal disebabkan exited sesangat nak ngetest template baru, ^GEDEBOOB^ (bunyi jatuh pula dia ne) semua yang dah disetting berantakan(indon pulehhh) > width pada post dah x betul, footer bule kat atas, images ads mana yang patut kat bawah p atas.. huwaaaa.. berapi hati tengok(padahal sempat minum air sejuk tadi..ngeh..ngeh).. udala layout xpat nak edit. nak repair/ set HTML kat design tu pon xreti.. sedih tau..huhu.. (xpe kta blaja pujuk hati ne..)

Nasib bek lom putus asa ne.. hati kata p mandi dulu, air sejuk tadi xpat nak transfer aku jadi sejuk balik(macam hati bole cakap kan)_.. then saya p la mandi. Pas mandi tiba2 pat idea..

haa.. ni dia misi mngembalikan template sya.. hehe..
1. Saya buka account lama saya.
2. Copy balik template (design-edit html-expand widget-copy semua)

tula trick yang paling senang.. haha..

okeyh, saya penat suda ne..mata saya pun da bole da ganti panda da..
saya nak rest jap..

p/s:sapa2 yang tau apa blog/website/link terbaik untuk BLOGGER punya TEMPLATE jangan segan2 drop korang punya msg tau.. 

TQ!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja