05 September 2012

Aliya Mustafina yang cantik punya mata lagi cantik!!

Sejak Olympic London sebulan lepas, saya giat menjalankan 'research' (stalker x bertauliah) terhadap seorang gymnas Rusia yang punya mata cantik, xlain xbukan Aliya Mustafina.  Siapa kenal dia?? Rasanya ramai dah yang kenal dia ni. Lebih2 lagi pengikut tegar perkembangan sukan.Lau nak usha lagi tentang Aliya Mustafina bole check kat website rasmi dia di SINI.

Tapi entry saya kali ni, saya takkan cerita tentang career dia, tapi pasal mata (muka pun lawa) dia yang sangat gojes!! Boleh dikatakan gymnas paling cantik antara gymnas2 d dunia.. aiseehhh fakta tertambah sendiri ni.. 
Dari mata dia, kita boleh nampak macam mana dia kontrol emosi di. 
Aliya Mustafina

Kali ni saya nak tunjuk pada anda suma cara nak buat mata cantik macam Aliya Mustafina. Tapi, saya xbuat sendiri video ne saya gali juga dari En.Youtube. Jum blaja sama2.. :)


saya sengaja Besakan video ne, supaya lebih jelas..(",)..

Ni pula gambar Aliya Mustafina yang gojes2 belaka... ^__^ 



















Dah tau kan napa saya minat kat Aliya Mustafina?? Sebab matanya yang cantik!! hehe.. ^__^

5 comments:

Everything's Everythings said...

Wahhh dia bergymnastic dalam dress tu..
tu la aku pun xbermake up xperlu la nk watch haha

Asma Karimah said...

blogwalking kak. main balik yaa :)
saya nak follow kakak tapi kok ngga bisa ya?

Pelangi Senja said...

aik.. x bole ke?.. cuba lagi mesti boleh tu.. huhu

Pelangi Senja said...

adoi.. hehe.. xpa, blaja dulu mana tau lau nak kawen nant nank buat mata macam aliya mustafina.. hehe

Michelle Hopell said...

mata dia mengancam :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja