15 October 2012

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!

"berenang-renang si anak ikan,
 sambil mengejar umpannya cacing;
 Pelangi Senja join lagi segmen,
 kali ni segmen dari Sayeshukepink!..:) "

haha.. berpantun ke ne??.. okey tak? tak okey?.. okey la ba kan??.. kannn??..lau x pas ne kena ambik kelas BM g la ('',)

Keyh2---> CUT!

Berpantun lak petang2 Isnin ne.. haha.. Jum join Segmen dari rakan blogger Yuliana Wahit

Kelik Banner untuk JOIN ^__^


 Follower sekarang :

Selesai..:)


 
 

49 comments:

Yuliana Wahit said...

Salam.. TQ dear join this segmen.. done follow u.. rajin2 lah blogwalking peserta lain k.. :)

aini shahroni said...

blogwalking here~

hyep pinky blogger~
selamat berkenalan
^______^

http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Aqilah Rezali said...

Saya pun join segmen ni juga. Tolong sokong yaa. :)
Done follow you. ^^

http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-4-tambah-followers-banyak-banyak.html

CakeLover said...

done follow awk
http://kalermerahati.blogspot.com/2012/10/tambah-follower-banyak-banyak.html

Aynahusna said...

Hai,dari segmen yang sama
Done follow :)
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

eyzad said...

darik segmen yg sama.

done follow you. follow me back kalau you suka (:

http//feminismflutters.blogspot.com/2012/10/jom-join-segmen-tambah-follower-banyak.html

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
sy dari segmen sama ^^

Pelangi Senja said...

bw on progress.. hehe

Pelangi Senja said...

hype!.. selamat berkenalan juga!..:D

Pelangi Senja said...

okeyh.. thanks following me..:D

Pelangi Senja said...

thx follow.. da follow belog cake juga!..:D

Pelangi Senja said...

thanks!sudi singgah d belog saya..:D

Pelangi Senja said...

thank u.. will visits u back!..:D

Pelangi Senja said...

thanks visit my blog.. i will visit ur blog back!..:D

Fendy said...

singgah sini...jom terjah blog fendy

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Aimi Syahirah said...

Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

~didiey~ said...

follow :)

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

wany♥ said...

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

izzati nadiah said...

Sudah follow
http://a-littlescientist.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

imanina zahri said...

Hye. Singgah sini. Done follow. Jom singgah. :)

http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.htnl

imanina zahri said...

Silap link. http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

damiya izara said...

dh folow ..hit me back ^_^ http://tomatomanissedap.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Pelangi Senja said...

okeyh!.. :D

Pelangi Senja said...

done!. :)

Pelangi Senja said...

done!..:D

Pelangi Senja said...

done!..:D

Pelangi Senja said...

okeyh thanks!..:D

Pelangi Senja said...

done!..:D

Eraz Fadli said...

E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!..

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Call me DayaOwesome said...

Hi there :) done follow you . Jom terjah blog saya http://mlolipop.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

lompat si katak lompat.. lompat singgah sini.. lalalala~

#http://beautyshinju.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Cik Fatyn said...

Dari segmen yg sama. Fatin dah lama follow :D Jom blogwalking ke blog Fatin >>>>>

http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

fardiyah said...

singgah maghrib:)
hheee...

http://fardiyah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Yanie Andierah said...

Dari segmen yang sama and saya dah follow awak :DD Jom follow saya juga. http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

ell lina said...

hye pretty..cute nye die :p
kite datang dari segment yg sama..kite done follow awk..
follow me back?? >,<

http://fairyell.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Yana Aina said...

dtg follow..dr segmen sama

jom --> http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Saya Disini said...

gud luck

http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Nurfara Hani said...

Salam. Singgah dari Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!.. Dah follow sini. Jom terjah blog saya.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Afasz said...

dr segmen yg sama

follow ur blog

http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Mama Adam said...

dr segmen sama,

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

haaa... dh tambah sorang lg follower. jom tambah follower banyak2

Nor Salmi said...

Singgah dari segmen sama.
Dah lama follow sini..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Diera Tekikushika said...

dtg menjenguk sambil tumpang blogwalking. jom g blog saya meh. =)

Sue Lynnda said...

Assalam,

Saya dari segmen yang sama!^^. Follow back belog saya ya!

Fendy said...

singgah dari segmen sama...

CakeLover said...

done follow u back..
www.kalermerahati.blogspot.com

Isabella Bag House said...

Assalamualaikum.

Saya dari segmen yang same
http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/11/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Saye da folo kamu, jemput folo sy balik ea.

Nur Fahz said...

Assalamualaikum..singgah sini dari segmen cik yuyu.Happy blogging dear :)

emma michiyo said...

jom bantu cik emma lepas target dapat 200 follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
jom follow blog tragis cik emma :)

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Assalammualaikum, is datang dari segmen yang sama, done follow sini #794.

http://iskandarx.blogspot.com/2013/03/segman-tambah-follower-banyak-banyak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua Yang Di Atas Adalah Hasil Perah Otak Pelangi Senja